Nytvättad bil

Kände mig riktigt duktig igår. Jobbade först till halv fem, sen mötte jag upp farfar och tvättade bilen innan jag åkte till syster och lämnade hunden. 

Före:

Efter:


Lite skillnad blev det ju i alla fall. Känns så otacksamt att tvätta bilen den här årstiden, blir ju lika smutsig på en gång. 

Idag började jag jobba halv tolv, men gick hem för en stund sen. Mår inte bra alls idag, bihålorna har trasslat i några dagar nu och idag var dom riktigt jobbiga. Kände mig även febrig och snorig. Har ingen lust alls att bli sjuk nu, så nu ska jag knapra alvedon och dricka massor av te. 

GOD MORGON FRÅN EN SOLIG BALKONG

God morgon! 
Sitter just nu ute på balkongen och avnjuter en frukost i solen. Verkar inte vara ett enda moln på himlen så förhoppningvis är det sol hela dagen. 
Idag är jag ledig, så ska väl göra lite nödvändiga saker här hemma och bara ta det lugnt. Ta lite sköna promenader med vovven i solen också. Man får passa på nu då man aldrig vet när det blir sol igen. Hoppas verkligen att våren är här nu, nästan all snö är ju borta så nu kan det väl ändå inte vara långt kvar? Roseguld

Två nya ljusstakar från Mio har fått flytta hem till mig. Har blivit helt kär i roséguld den senaste tiden! 


Passar perfekt i köksfönstret! 

Middag med tjejerna

Dagen har verkligen gått i ett. Var hos tandläkaren halv tio imorse för att laga en tand (fick bedövning och kände mig helt förlamad hela vänstersidan av ansiktet) sen blev det Norrtälje och käka lunch med micheal innan det var dags för nästa läkarbesök. Sen blev det hem och byta om innan jag blev upphämtad av Erica för att åka till Emilia på tjejmiddag. Det var verkligen riktigt trevligt och en väldigt lyckad kväll. Och har fått äta grillat för första gången i år också ;) 
Ny skjorta

Oj oj, den här kategorien var väldigt länge sen jag la upp något i, och ändå så har jag köpt typ 1000 plagg och smycken sen sist.
Men man får väl börja igen då. Fick hem denna sjukt sköna skjorta idag från Bik Bok, lätt en ny favorit i garderoben! Alla hjärtans dag-present

Glömde ju visa min present som jag fick från mamma på alla hjärtans dag. Fina mamma då! 
Kvällsmys med vovven

Vet inte riktigt vad jag ska göra med bloggen, bloggar ju knappt så känns onödigt att ha den, men samtidigt är det kul ibland. Kanske får lite mer inspiration nu i vår, känns som att vintern är allmänt deprimerande, så förhoppningsvis är det därför suget för bloggen inte finns. Vi får se helt enkelt.

Har i allafall en myskväll med molly framför tvn. 


Nya naglar

Älskar verkligen mina nya naglar som jag fick fixade förra veckan! 
RSS 2.0