LITE HELGS-PYSSEL

Helgen har varit lite upp och ned. Har inte mått så bra och när jag väl har mått bra så har dagen gått i ett. 
Var in till Uppsala med lina i lördags, handlade lite (läs: mycket) på ikea och sen blev det även en tur till gränby. Sen blev det jobb på kvällen och fick även sovsällskap på natten också, riktigt mysigt. 

Har även fått min stereo i bilen nu. Åh vad snyggt det blev, det får jag tacka Marcus för. 
Sen så har farfar hjälpt mig att sätta upp mina hyllor på väggen i vardagsrummet. Det blev superbra, nu väntar jag bara på bokslut så att jag kan sätta upp alla filmer också. 

Han hjälpte mig även att fixa min lampa till köket. Köpte en sladd till den när vi var i Uppsala, inte nog med att den var för kort så passade endast kontakten till ett uttag som sitter i taklampor. Så den är ju bara att lämna tillbaka. Men eftersom att min farfar kan allt så fixade han ihop en sladd till mig. Så nu lyser det och är fint i mitt köksfönster. 


Anledningen till att jag är uppe så tidigt idag är för att min bil skulle in till mekonomen, är något med bromsarna som strular igen och det verkar som att det är generellt på mini Coopers. Min förra hade ju samma problem. 
Men nu ska jag försöka vila lite, är så hemskt trött och jag ska jobba kväll idag, då vill man gärna vara lite pigg! 

Kommentarer
Postat av: My Fredblad

En rikigt pysslig helg, käns det skötn att få lite sånna här saker gjorda även fast att du kanske var lite halvkrasslig? ;)

2014-10-27 @ 13:47:45
URL: http://fredblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0