Blommig och somrig

Tänkte bara slänga upp en bild på en nyligen outfit som jag hade en sommarkväll för några dagar sen. Jag och några till firade en föredetta arbetskollega som fyllt år! 

Topp - nelly.com // långkjol - Gina tricot // sandaler (som inte syns) - newlook.com

Ett tag sen

Var ett bra jäkla tag sen jag var in här upptäckte jag nu. 
Men har haft fullt upp hela tiden, om jag inte jobbar så sover jag, lite så ser min vardag ut. 
När jag väl har varit ledig så har jag hunnit med att tälta med kompisar, shoppat och umgåtts med familjen. Nu har vi blivit lite fler som jobbar så då kanske jag får fler lediga dagar, som det ser ut nu så jobbar jag sex dagar i veckan så då blir det svårt att hinna med att göra något. 

Har i alla fall kommit iordning ganska bra i lägenheten, fortfarande lite grejer som behövs fixas och så, men får ta det som det kommer. 
Har i alla fall fått en tv och wifi, helt underbart, nästan det viktigaste va ;)
Och på måndag så åker Hanna och jag till USA och ska se världens bästa eminem. Behöver jag ens säga att jag har resfeber? har rent ut sagt lite smått panikångest. Men förhoppningsvis kommer allt gå bra. Att se alla flygolyckor på tv som har varit den senaste tiden gör ju inte saken bättre. Usch säger jag bara! 

Den här härliga värmen som jag inte har fått tagit del av ska tydligen hålla i sig till till och med oktober (!!!!!) helt sjukt. Men riktigt skönt! 


RSS 2.0