Bättre sent än aldrig va?

Ja idag gjorde jag äntligen klart min adventsljusstake. Såhär lagom i mitten av december, men det är väl bättre sent än aldrig va? ;) 
Idag spöregnar det ute, varken hunden eller jag har någon lust att vara ute. Hon tvärvände i porten, men efter lite övertalning lyckades jag i alla fall att få ut henne på gården. 
Är ledig idag, så nu ska jag bara vila upp mig, Erica kommer troligtvis på en fika och sen ska jag kanske träffa Rebecka också. Kul att träffa kompisar, dom ger en energi i det här tråkiga vädret, men det gör även familjen också. 
Förkylningen känns faktiskt lite bättre idag, hoppas hoppas att den försvinner helt de närmsta dagarna. 


THE HOBBIT

Hade en riktigt trevlig kväll igår med pappa och syskonen. 
Först åt vi middag på ett glas och sen begav vi oss till bion för att kolla på the hobbit, det kändes verkligen inte som att den var två timmar lång. Kändes mer som en timme, riktigt bra var den. 

Annars så jobbar jag i princip hela tiden, jobbat alla dagar denna vecka och börjar även bli förkyld. Har väldigt ont i halsen och täppt i näsan. Förhoppningsvis är det inget och jag är snart återställd igen, orkar inte och har inte tid att vara sjuk! 


VETERINÄREN

Mycket har hänt sen senast, men orkar inte ta allt på bloggen. 
I alla fall, Erik och Nicole var på middag här för några kvällar sen, riktigt mysigt. Sen häromdagen var jag hos veterinären med molly, gick bra men det var verkligen på tiden att vi åkte dit. Hon kan ju inte tömma sina analsäckar själv så måste åka till veterinären och göra det, tydligen väldigt vanligt bland hundar. 
Men nog om det, fick även reda på i veckan att jag troligtvis får tillbaka min bil, antingen den här veckan eller nästa. Kan säga att det var väl på tiden då den har stått där i två månader. 
Annars så jobbar jag i princip hela tiden, träffar kompisar lite då och då och bara tar det lugnt!
Middag med Erik och Nicole! 
Molly frös lite så fick linda in henne i täcket! 

Nya naglar

Bättre sent än aldrig, men Alexandra fixade mina naglar förra veckan, blev riktigt jäkla nöjd! 
RSS 2.0