Nytt armband

Hittade detta snygga armband inne på H&M idag för endast 70 kronor, fanns även i guld också!


Ny hårfärg


Paket från Gina tricot

Gina tricot muntrar upp mig under tiden jag håller på att plugga.
Mitt paket kom idag, wihoo!


Vattenpipa

Min blogg känns väldigt död just nu, men det känns inte så kul att blogga längre och jag går ju nästan bara i skolan hela tiden och då blir det så tråkigt att blogga om det varje dag.

Men idag kom i alla fall systers och min vattenpipa som vi beställde för några dagar sen. Självklart var den tvungen att testas med mintsmak. Och solen sken också så det var riktigt skönt att bara sitta där ute, röka, lyssna på musik och bara snacka!


Todays details


Shopping från London

+ en tröja och två par trosor


Sista dagen i London

Lite tråkigt att det är sista dagen i London, men snacka om att vi har fått se mycket idag.
Gabriels två kompisar Craig och Ross kom hit och träffade oss, riktigt kul var det.

Vi har sett Londons största kyrka, st Pauls och den var verkligen riktigt häftig. Sen blev det big ben, piccadilly circus, bakingham palace och central park. Vi har även provat på fish and chips och gått på en engelsk pub, allt har verkligen varit riktigt häftigt och bra och den här resan hamnar definitivt på topp tre listan av bästa resor!


Andra dagen i London

Den här dagen var minst lika bra som gårdagen.
Började med en sjukt god english breakfast på ett mysigt ställe innan vi drog in till Oxford street för ännu mer shopping. Hittade dock inte lika mycket som igår, men det är bara bra för det går knappt att stänga resväskan nu, hehe.
Provade på crêpes idag också med nutella och banan, satan vad gott det var.

När vi väl skulle käka middag ikväll tog vi en indisk restaurang och satan vad gott det var, absolut något av det bästa jag ätit i hela mitt liv. Superbra service också!

Vi lever verkligen livet här. Dock har vi bara imorgon kvar för på söndag åker vi hem, men vi är ändå sjukt nöjda.
Hängde lite med poliser idag också!


Första dagen i London

Åkte till London idag med Gabriel runt kvart i tio, kom fram runt tolv (svensk tid), klockan är tydligen en timme efter här.

När vi kom fram blev det med att fixa med biljetter osv innan vi drog till Oxford street och shoppade loss, rejält också. Snacka om att man hittade grejer här, men är lite orolig för om allt kommer få plats i väskan!
Tog en paus i handlandet och käkade lunch på KFC, provade kyckling popcorn, riktigt gott asså!
Sen shoppade vi vidare och letade efter affärer ett bra tag, var lite svårt att hitta. Träffade även Charlotte från klassen också, världen är så liten.
Tog taxi tillbaka sen för att fötterna värkte och när vi skulle leta efter hotellet blev det kaos. Gick i absolut minst en halvtimme innan vi kom rätt, sjukt jobbigt och det var så mycket att bära på. Men det blev i alla fall bra när vi kom fram. Druckit te och käkat godis nu och bara pratat, men nu blir det sängen för är verkligen supertrött!


Studentskiva

Har äntligen kommit på vad jag ska vara på min studentskiva där temat är i sagornas värld, så det fick bli rödluvan!


RSS 2.0