You'll never know when it's over


Grattis mamma

Idag fyller världens bästa mamma år och det firade vi med att gå ut och äta på Ett glas!


Våffeldagen

Våffeldagen idag ju. Farfar kom hit och käkade våfflor med oss!

Filmer jag har sett den senaste tiden

The fog - Dimman. Den var väl en helt okej thriller, dock lite väl overklig i slutet men det gick ändå att se på den.
Vår oskuldsfulla hjältinna Elizabeth har rest hem till den lilla byn Antonio Bay belagd vid North Carolinas kust, där det firas hundraårsjubileum och den frostiga modern samt otrogne pojkvännen Nick (Tom Welling) väntar. Kanske borde Elixabeth rest hem en annan vecka för snart sprider sig en kuslig stämning över staden och tre ungdomar från trakten hittas mördade i en fiskebåt mitt ute till havs. Elizabeth tror att de mystiska dödsfallen kan vara sammankopplade med hennes återkommande mardrömmar men hittar ingen logisk förklaring. Samma kväll väller ett tjockt dimtäcke in över staden och dödar allt i dess väg. Det visar sig att byn ruvar på en mörk hemlighet då de fyra män som står i fokus under jubileet en gång i tiden barbariskt mördade en hel besättning av sjömän och deras familjer för att komma över Antonio Bays landmark. Hämden är ljuv och stunden är kommen.

Whiteout. Den var en riktigt bra thriller och verkligen sevärd. Den var verkligen spännande och inte riktigt som man trodde.
Carrie Stetko (Kate Beckinsale) är en polis som har valt att stationeras på den värsta posten på jorden, minus 60-gradiga Antarktis, för att försöka glömma det tuffa som hände henne på jobbet i Miami. Här har hon ett lätt jobb med ansvar för säkerheten tills det plötsligt dyker upp ett lik. Tahmingen kunde inte vara sämre eftersom hon precis bestämt sig att efter två år lämna sin post och söka sig till en varmare plats. Eftersom en storm är på väg att dra in samtidigt som vintersäsongen med totalt mörker rör det sig bara om dagar innan de sista planen på ett halvår kommer att lämna kontinenten.

Nattbuss 807. Den var väl lite som den var. Ganska hemsk och eftersom den spelades in för länge sen så var väl inte skådespelarna så jättebra och det var inte heller filmen.
Polisen utreder ett knivmord på en ung kille i Stockholm. Två gäng bråkar med varandra och när Kalle, en kille från det ena gänget, blir mördad börjar man förhöra vittnen från den plats han senast sågs på; nattbuss 807. Baserad på en verklig historia.

Hur många lingon finns det i världen. Det var en riktigt rolig och bra film. Helt klart sevärd och jag skulle kunna se den igen.

Alex är en charmerande slarver som varken tar ansvar för sig själv eller sina närmaste och hans liv är allt annat än under kontroll. Relationen till flickvännen Lisa är urusel och dessutom är han arbetslös. När så Lisa plötsligt får nog och kastar ut Alex på gatan tvingas han att söka ett jobb för sin överlevnad och plötsligt befinner han sig som assistent till ett gäng utvecklingsstörda och de får honom att steg för steg se livet med nya ögon.

Sushi for dinner

En av favoriträtterna fick det bli till middag idag!

 


Uteservering

Så skönt att våren är här, efter lite shopping med kusinen så sitter vi nu på en uteservering och fikar!
image description
Syster och jag!
image description
Jag och min så otroligt söta lill-kusin!

Tatuerat

Fick testa tatuera idag på fakehud. Var lite smått läskigt men ändå kul!


Mys i solen

Sitter hemma hos Alexandra nu med Hanna och vovvarna. Solen skiner så vi passar på att vara ute och njuta med godis och chips!

 


En bra helg

Min helg har jag spenderat hos Erica :)
Har haft det riktigt kul, med bland annat ridning, bakning, filmtittande och roliga pratstunder. Det har varit riktigt bra och det suger att man måste åka därifrån, men är det skola så är det. Får ses snart igen!
image description
image description

The United kingdom

Nya naglar!

 


This is so me!

Fick hem lite nya tillskott till garderoben idag!
image description
Linne från Gina Tricot 149 :-
image description
Ärmlös skjorta med nitar från Gina Tricot 299 :-
Guldig tröja som är lite längre i bak från Nelly.com 199 :-
image description
Playsuit från Nelly.com 199 :-

Dagens

Jacka - H&M. Halsduk - H&M. Väska - modekungen.se. Kavaj - H&M. Linne - Bik Bok. Jeans - Urban Outfiters. Skor - Din Sko

Calippo shots

För några dagar sedan fick jag reda på att min favoritglass är tillbaka! Älskade den glassen riktigt mycket när jag var liten och sen tog dom bara bort den, men nu är den tillbaka så kommer köpa den så fort som möjligt när jag ska till affären!

Bullfika

Sov hos Erica igår till idag med brudarna. Har haft det riktigt bra som vanligt och idag såg blev det lite bullfika, riktigt mysigt!

 


Grave encounters

Om ni tycker att paranormal activity var bra så borde ni se grave encounter. Den handlar också om sånt där fast dom är på ett nedlagt mentalsjukhus, helt okej var den och riktigt läskig!


Fyndat

Fyndade denna idag inne på Bik Bok för 99 :-

 


Words


Spinning

Var ett tag sen jag tränade, så ikväll spenderar jag en timme på spinningcykeln med brudarna!
image description

Hela gänget

Efter en middag hos grannarna igår så åkte jag till Angelica för att träffa mina favoriter. Det var verkligen hela gänget igår och det var riktigt kul. Har inte träffat dom på väldigt länge så det var kul att ses igen.
En extremt gammal bild på oss. Men tror nog att det är den enda jag har "/

Lunchar med en vän

Sitter på cafe pelikan med Micheal, lunchar, pratar och har det trevligt!


RSS 2.0