GODMORGON VÄRLDEN

Godmorgon världen, Här kommer jag, Och det har aldrig förut känts så bra


Nu startar jag upp min blogg på nytt, jag har aldrig haft en sån stor inspiration och glädje till den som jag har just nu. 
Mycket har hänt sedan sist, jag har skrivit lite små-inlägg men man har ju inte riktigt fått en sådan bra helhet i det hela. 
Jag har varit utomlands ett par gånger. Första gången fick ni följa min resa i Sydamerika där jag var i ca 2.5 månad och fick uppleva så mycket. 
Min andra resa i år blev det en vecka till LA och san fransisco med min syster. Det bästa med hela resan var såklart eminem's konsert. Jag har aldrig varit på en sådan bra konsert i hela mitt liv.
I somras så provade jag att jobba på en bilfirma, men det blev inget bra där, så jag hoppade tillbaka till mitt gamla jobb som vårdbiträde, vilket jag älskar. 

Just nu består min vardag nästan enbart utav jobb. Inte roligt alls att blogga om, så det är därför den har varit lite off och jag har inte riktigt tyckt att det har varit kul. 
Men nu är jag tillbaka. 

Sverige bjuder på regn idag, jag är förkyld och har en lägenhet som skulle behöva dammsuga lite. 
Just nu sitter jag och äter frukost, och kollar på alla människor som har gett sig ut i regnet. Men snart måste väl även jag också göra det. Jag har en liten vovve som sitter mitt emot mig och behöver säkerligen gå ut snart. Hon fyllde för övrigt 12 år förra veckan, min lilla bebis. 
Senare idag blir det ett besök hos läkaren, skadade ryggen på jobbet för snart tre veckor sedan och har haft ont konstant sedan dess. Efter läkaren blir det ett kvällspass. 

Innan jag avslutar detta inlägg så ska jag bara meddela också att en ny header är påväg. Vet dock inte när den kan bli klar, men snart hoppas jag! För er som aldrig har provat stekt gröt så måste ni verkligen göra det. Visst ser det inte så aptitretande ut, men det är så gott. Har även hemmagjord äppelmos och lite lingonsylt idag. Mums! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0