Jäkla förkylning

Idag har det varit hela 28 grader varmt, helt underbart!!!! 
Spenderade flera timmar på stranden här i Ipanema. Smörjde in mig (hör och häpna) och tror faktiskt att jag har fått lite färg. Inte röd den här gången, jag hoppas verkligen att jag får en solbränna innan jag kommer hem. Pinsamt att komma hem helt vit efter att ha varit i Sydamerika i nästan tre månader. 
Väl tillbaka på hotellet så slappade jag i min stora säng framför tvn. Min förkyldning är betydligt värre och jag orkar inte göra så mycket mer idag. Beställde upp mat till rummet och satan vad mycket mat det var. Roomservice brukar ju inte vara så mycket, men denna gången var det de. 
Kände ingen smak till en början, men i slutet så kom den faktiskt tillbaka lite. Så tråkigt att äta när man inte känner vad det smakar, men jag var hungrig så det var väl lika bra att äta. Beställde även te också så dricker det nu och kollar på tv. De har MTV här!!!!!
Tog också en varm dusch, men var tvungen att ha på det varmaste, annars så frös jag. 
Jag hoppas verkligen att förkylningen är bättre imorgon. Funderar på att ta copacabana-beachen (ja det finns här också) imorgon. Ligger precis intill så tar inte många minuter att gå dit. 

Men nu ska jag gosa ner mig under täcket med mitt te, lika bra att hämta toarullen också för jag måste snyta mig verkligen hela tiden, suck vad jag hatar förkyldningar...

Roomservie! En hamburgare, sen två bröd med ost, skinka, stekt ägg och en burgare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0