Internet suger

Jag undrar om internet är såhär dåligt i hela Bolivia, det suger isåfall för jag har ju en del att berätta. 

Men i förrgår så träffade jag ju en jättetrevlig tjej, eller kvinna kanske man ska säga då hon var 39, så vi käkade middag och hade en jättefin solnedgång att beundra. 

Igår så tog vi en båt till ön isla del sol. Det är den största ön i titicacasjön. Var där fram till tre, sen var jag tvungen att åka tillbaka. Men hon stannade kvar för att sova där två nätter. Ångrar att jag inte också gjorde det. För vi var på södra sidan, väldigt mysig och lite att se. Men på norra sidan har de sjukt fina stränder. Så det ångrar jag lite. 
Men väl tillbaka satte jag mig på en restaurang och åt middag. Blev fisk från sjön, åt de till lunch också men den var så god att jag var tvungen. 
Sedan blev det en till fin solnedgång och då träffade jag på en annan kvinna som jag pratade med och gick runt lite med bland alla shoppar här. 
Sedan blev det hostlet för att sova.

Idag så har jag inte hunnit göra så mycket. Checkat ut och nu sitter jag på en rock-restaurang och käkar frukost. Våfflor (!!!!), bacon och äggröra. Riktigt gott var det. Klockan 13.30 går min buss till la paz och sen därifrån måste jag byta buss till tupiza där jag kommer möta upp Maaike och en annan. Sen i helgen ska vi nog besöka saltöknen.

Bloggar nästa gång när jag kan! 
En fil solnedgång här i copacabana!
Fick en kompis på ön igår!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0