Iceclimbing

Den här dagen har varit riktigt bra. Gick upp runt sju och hade frukost innan vi vandrade till organisationen som vi hade bokat iceclimbing med. 
Det var riktigt tufft att gå till själva glaciären, men väl där när vi började klättra, det var riktigt häftigt. Det var inte sådär kallt heller som de sa att det skulle vara, var faktiskt ganska varmt. Var ganska svårt i början innan man fick in tekniken, och efter det var det riktigt roligt. Men vi alla kunde hålla med om att vi inte gillade guiden at all. Han var inte bra för fem öre, riktigt otrevlig ibland och brydde sig inte att vi var nybörjare och hade problem med höjden. 
Men bortsett från det så var dagen riktigt bra och det var en riktigt rolig grej att prova på. 

Kom tillbaka till hostlet runt halv sex tror jag, blev lite slappande innan middagen. Nu sitter jag bara och tar det lugnt, imorgon åker jag till Brasilien, ganska tidigt så jag vill vara pigg till det så kommer gå och lägga mig ganska tidigt!Den här lilla sjön hade så sjukt coola färger. Lila, rött, blått och orange, dessvärre så syns det inte så jättebra på bilden som i verkligheten! 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0