Framme i Puno

Efter 17 timmar på två olika bussar så är jag nu framme i Puno. Kunde sova i princip större delen av tiden på bussen så det var riktigt skönt. 
Men väl framme så tog jag en taxi till mitt hostel. Pacha hostel heter det. Älskar detta ställe redan, alltså hostlet. Jag hade reserverat en säng i en sovsal med åtta andra personer, men när jag kom hit fick jag ett rum med två sängar helt för mig själv. Och till samma pris. Inte nog med det, jag skulle ha delat badrum också, men fick mitt eget!!!! 
Slappade lite på rummet innan jag gick ner för att boka en tur på titicacasjön. Även det var superbilligt, undrar om det har att göra med att det är så nära till Bolivia. Man kan faktiskt se över till Bolivia, riktigt jäkla bra. Men sjön är ju inte så överdrivet stor så det är väl därför, hehe. 

Jag åker till Bolivia i övermorgon och då blir det dessvärre med ett annat bussbolag. Har verkligen gillat Cruz del sur, men som jag fattade det kör dom bara i Ecuador och Peru. Får hoppas att de andra bolagen är lika bra. 

Efter jag hade bokat allt så gick jag till en restaurang som hostlet tipsade om. Det var helt okej, beställde kött då jag inte har ätit det på en evighet. Kött är så dyrt här i Sydamerika, man kommer undan så mycket billigare genom att vara vegetarian, men jag älskar ju kött så det är riktigt svårt för mig. 
Sedan drog jag mig tillbaka till hostlet. Gick förbi några som gifte sig, stannade inte utan bara passerade. Men det såg riktigt kul ut, och inte alls lika stelt som det kan se ut i Sverige eller amerikanska filmer. Här dansade det och slängde blomblad på paret osv. 
Aja, väl tillbaka så har jag bara tagit det lugnt. Pratat med Sabrina, saknar henne och Malin riktigt mycket, men ska snart duscha och sen sova tror jag. Ska åka från hostlet 6.45 imorgon så vill vara lite utvilad, och jag är riktigt trött just nu. 

Bloggar mer imorgon, men Puno ser ut som en riktigt mysig stad hittills! 
Hade ingen fönsterplats i andra bussen när det väl blev dag, men såg så många fria (tror jag) lamor eller alpackor som gick och betade längs med vägen. Aldrig sett så många på samma gång i hela mitt liv! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0