Copacabana i Bolivia

Detta skulle ha publicerats igår egentligen men det fanns knappt något wi-fi...


Hola!
Är nu framme i copacabana i Bolivia, eller jag kom fram för några timmar sen, men internet är så dåligt i hela Bolivia så kan knappt vara på internet.

När jag kom fram så var det första jag skulle göra ta ut pengar. Men missuppfattade automaten så trodde att det inte funkade. Men sen stötte jag på några svenskar och de hade också haft problem, men sen träffade vi några svenskar som förklarade lite och sen funkade det. Pjuh för jag hade verkligen inga kontanter på mig.
Började sedan leta reda på ett hostel. Stötte på en från Switzerland som också letade så vi hittade ett och bestämde oss för att dela rum. Sedan gick vi och bokade en trip till isla del sol för imorgon och sedan bokade jag även en bussbiljett till uyuni så att jag kommer fram dit på torsdag.

Just nu sitter vi på en jättemysig restaurang som har en takterrass. Har precis ätit lite och nu njuter vi av solen på terassen. Det är riktigt varmt här, underbart för det har jag saknat. Dock kommer det säkert vara svinkallt inatt för nu är vi ännu högre än cusco.

Aja får se när jag bloggar nästa gång. Ikväll ska vi bara ta det lugnt och imorgon blir det som sagt turen ut till ön!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0