Bråkigt väder

Vädret vill inte riktigt vara på min sida här.
Igår var det ju sjukt mulet, och började till och med regna. 
Idag såg det fint ut på morgonen, men när jag väl kom till stranden så var det sjukt molnigt. Men det var soligt till och från så jag fick faktiskt färg. Men denna gång så blev det en röd färg. Fattar inte, jag smörjde in mig på mag-sidan, kunde inte smörja in ryggen då jag inte når den. Men, jag brände mig hur mycket som helst på magen och bröstet, men brände mig ingenting på ryggen. Så jäkla konstigt. Hoppas det är bättre imorgon, svider som satan. 
Efter stranden så gick jag till en restaurang som låg precis på copacabana beach. Beställde någon kötträtt och satan vad mört köttet var, dock så var det riktigt dyrt. Om man jämför med övriga Sydamerika. Fick betala över 100 kr för denna rätt, men gott var det och mätt blev jag, vilket är huvudsaken. 

Nu har jag tagit en dusch och käkar lite choklad framför tvn. Ska snart sova, är så jäkla trött. 
Imorgon är det min sista dag här i rio, och även min sista dag på resan. Planet går hem kl 2.00 på natten så har verkligen hela dagen, så skönt. Får se vad jag hittar på imorgon, vill få mina naglar fixade och sen kanske jag går till en marknad, vi får se helt enkelt! 
Titta vad molnigt!!!!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0