14 timmar???????

Det jag kommer sakna mest med detta hotell är i alla fall deras frukostbuffé, satan vad mycket allternativ det finns och för att inte tala om hur gott det är. Spenderar nästan alltid 30-60 minuter där varje morgon. Kommer rulla hem härifrån, och på tal om det, kan det verkligen stämma att det är 14 timmar till Dubai härifrån?? Visste att det var långt, men så långt??? Usch nu börjar paniken krypa fram. Så länge på ett flygplan?? Går hellre hem... Och inte nog med det, sen ska jag flyga från Dubai till Sverige också, det är ganska många timmar det också. Varför gör dom såhär mot mig? Maaike och Marieke sa att det var ett bra flygbolag, och jag hoppas verkligen att de har rätt på den fronten. 

Aja, nog om paniken för en liten stund. Idag så var jag inte alls på stranden, magen är så bränd att jag knappt kan röra på mig utan att det gör sjukt ont. Så jag har vandrat runt här idag. Gick till en kyrka, sjukt fin utvändigt, men inget märkvärdigt alla invändigt. Sedan gick jag till lagunen (den som vi passerade första dagen här i rio) och satt där i någon timme. Så himla fint och läckert det är att den är mitt i stan. 
Efter det blev det middag på någon random restaurang som jag passerade. Men oj vad gott det var. Seriöst det bästa jag ätit på hela resan. Var någon kötträtt med ost och skinka mellan två saftiga bitar, sedan var det ris och sjukt smala pommes i det blandat med bacon och kryddor. Snacka om att det var gott, var så goda smaker blandade tillsammans. Oj oj, kan knappt sluta tänka på det. 

När jag var klar började det mörkna så började gå tillbaka till hotellet. Och sjävklart började jag få skoskav och jag var en bra bit ifrån hotellet, övervägde en taxi men det är ju så jäkla dyrt så gick haltandes tillbaka. 
Nu sitter jag i lobbyn och slöaurfar. Tips flygplats har tydligen inte så mycket saker att göra, så de rådde mig att åka senare. Bara det att det finns ju inte mycket att göra här heller, har åtminstone wifi i alla fall. 

Men får se när jag bloggar nästa gång. Kanske i panik på flygplatsen, i Dubai eller när jag kommer hem! 
Frukost!!!!!!Lagunen. När jag satt det var det något filmteam och skådisar (???) som höll på att spela in precis där jag satt. Vem vet, kanske blir filmstjärna nu här i Brasilien! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0