Tur i kärlek eller tur i spel

Man har ju alltid fått höra att antingen så har man tur i kärlek, eller så har man tur i spel. Men ingen har någonsin sagt att man inte skulle ha tur i något. 
Den enda gången jag kan säga att jag hade tur i något av dom, var när jag var liten. Då hade jag tur i kärlek och var alltid "ihop" med någon. Men visste man ens då vad kärlek var? Jag tror inte det.
Så nej, jag har nog aldrig haft tur i något. Detta är något som gör mig väldigt nedstämd. Varför kan jag aldrig då bli sådär kär som jag ser att så många är? Varför kan jag aldrig få den jag vill ha? Varför kan jag aldrig få veta eller få vara med om sann kärlek?
Alla säger hela tiden att det kommer, du som är så ung. Men jag vill inte behöva vänta på det. 
Alla säger att om du letar så kommer du aldrig att hitta någon. Men jag letar ju inte ens, så varför?
Alla säger att du har bara inte mött den rätte. Men alla som har eller har haft pojkvänner har ju inte alltid varit den rätte? Så varför ska just bara jag hitta den rätte? 
Visst att jag har haft en pojkvän, men det kändes bara mer som en kompisrelation från första början.
Det är inte riktigt så att jag blir nedstämt för att jag är singel. Jag blir nedstämd när jag verkligen gillar någon och gör allt för att det kanske ska bli något, men när killen inte gillar en tillbaka eller inte bryr sig. Det är då jag blir nedstämd. Varför ska man få känna något för någon om man ändå bara ska bli besviken och ledsen? Vad är meningen med det? Nej, kul är det inte i alla fall. Att bli besviken och sårad om och om igen, det är inte kul. 
Jag hoppas i alla fall att det snart kan få vara min tur att få känna sån kärlek som alla andra gör. 

Och tur i spel? Nej det har jag verkligen inte. Om det är typ mini-golf eller något liknande där man ska möta andra, då kommer jag alltid sist eller näst sist. Om man ska spela på något lotteri eller Bingolotto eller något dylikt, så vinner jag heller aldrig. 

Nej man kan inte precis påstå att jag har tur i något. Vilket suger. Jag är säkert inte ensam om detta, men jag hatar det. Och ni som läser det här tycker jag också nästan lite synd om. Men bloggen är som min dagbok och jag vill kunna skriva saker som det här här. 

Jag hade i alla fall valt tur i kärlek, om man skulle få välja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0