Rabies

Har inte riktigt orkat gå in här. Det har varit väldigt mycket ups and Downs för mig den senaste perioden, inte något jag kommer gå in på mer än så, men oftast när jag inte skriver här på ett tag så är det för att jag mår dåligt. Just so you know.

Idag jobbade jag sista dagen med att plocka naturgodis för RG marknadspartners. Känns lite tråkigt men samtidigt så visar det bara att min resa närmar sig. 
Och på tal om det så fick jag min andra rabies-spruta idag och även malariatabletter utskrivet. Ska prova en typ av malariatabletter nu i några dagar, man kan få riktigt hemska mardrömmar utav dom och isåfall får jag ta en annan som är betydligt dyrare (tre gånger så dyr) så jag hoppas verkligen att dom här kommer funka bra för mig. 

Väl tillbaka här i hålan så åkte jag till pappa med syskonen och vovvarna för lite middag och för att umgås lite. Var lika trevligt och kul som alltid och nu har jag kommit hem igen och ligger under täcket framför south park och försöker få upp värmen igen. Fy fan vad det är kallt ute nu. Ändå är det bara runt tre minus, men det känns som att det skulle vara typ -30. Usch usch, hatar kyla. Så skönt att jag åker snart och slipper det ;)

Såhär ska molly ligga och vila när vi är där. Fattar inte hur det kan vara skönt att sova på en hylla? ;) 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0