GÅRDAGEN

Igår var jag med pappa i Uppsala i stort sett hela dagen. Letade efter ett par bra skor som jag kan ha på min resa. Och vi hittade några också. Hon som hjälpte mig hade varit i Peru på en sådan vandring som jag ska på, så det var ju helt perfekt. Ångrar bara att jag inte frågade henne om fler grejer, vad man kan göra och om det är lätt att boka allt nere när man kommer fram oså. 
Köpte även några sportiga, tunna strumpor i ett skönt material som är bra att ha där borta. Istället för äckliga bomullsstrumpor som man svettas sönder av. 
Hade i alla fall en bra dag med pappa. Käkade där inne också och det fick bli på goda Sibylla. ÄLSKAR deras tunnbrödsrulle, alla som känner mig väl vet att jag är en sucker för tunnbrödsrulle. Finns typ inget godare. 

I alla fall, när jag kom hem sen blev det skottning och en hundpromenad innan Rebecka kom. 
Det blev en hel del prat och skratt innan hon skulle åka hem igen. Men träffades i alla fall i några timmar och så ska vi ses snart igen :) 
Molly är så himla underbar. Om det finns mat på bänken så kan hon kolla på en hur som helst. Här stod jag bakom henne och istället för att hon ska vända sig om, så vrider hon bak huvudet. Såg riktigt roligt ut när hon höll på så, åh vad jag älskar denna hund, tänk att hon blir 12 år i år, helt sjukt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0