Bokat resa

Hej då kalla Sverige, snart sticker jag!

Nu har jag äntligen bokat en volontärresa till Ecuador. Jag kommer bo i Amazonas djungel i fyra veckor och hjälpa till med att ta hand om djur, hur underbart?? 
Efter dessa fyra veckor kan man få åka på kryssning till Galapagosöarna, och självklart ska jag göra det. Sen när det är klart så ska jag bege mig till Peru för att se machu pichu. Vara där ett tag (ingen aning om hur länge) och sen ska jag åka tillbaka en bit så att jag kommer till carribbean och åka igenom allt där, får se om det blir kryssning eller hur det blir. Efter det, vidare upp genom Mexico och sen slutligen ska jag vara i Kalifornien. 
Och, när jag ska till Ecuador så mellanlandar man i new york, så då tänkte jag passa på att stanna där i några dagar också. 

Nu har jag berättar väldigt kortfattat, men det skulle bli alldeles för långt om jag skulle berätta mer detaljerat. Jag kommer försöka blogga under tiden, om det finns internet vill säga. 
Jag är så sjukt taggad på denna resa och vill bara åka på en gång. Men flest har jag saker att fixa. Bota min sjukliga flygrädsla, fixa allt med flyg och hotell mm, sen alla dessa vaccinationer också. Ska till en vaccinationsbyrå imorgon, vet dock inte om jag kommer få någon spruta imorgon, men det visar sig. Jag åker i alla fall i mitten av mars, så det är ju ändå ganska snart!!!!!
Åh vad jag är så sjukt jäkla glad och taggad just nu!!!!!! 

Från det här: 

Till det här:
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0