Wax museum

Igår var det verkligen kaos. Flyget från Stockholm gick bra, dock fick jag några panikångestattacker, men annars gick det bra. 
Dock blev det inte så bra när vi skulle landa i new york. Tog en stund innan vi fick komma av planet, hade en timme och trettio minuter på oss att hämta Hannas väska, checka in den igen, gå igenom säkerhetskontrollen och hoppa på planet. Ni som har varit på JFK flygplatsen vet att det aldrig skulle gå. Men vi försökte i alla fall, men när vi skulle checka in väskan sa de att det inte var en chans att vi, eller den, skulle hinna med flyget. Och tur nog så fanns det plats på nästa flyg som skulle gå vid nio. Klockan var mitt i natten när det hände, usch vad trött och slut man var. 
Men vi roade oss bäst vi kunde och käkade lite och så innan vi äntligen kunde hoppa på planet till los angeles. Sov nästan hela redan och väl framme skyndade vi oss med väskan, tog en taxi och åkte till hotellet. Varken Hannas eller mitt kort fungerade, men som tur var kunde man betala kontant. Så halv två på natten kunde vi äntligen få gå och lägga oss, då var klockan halv elva på dagen i Sverige. Så vi var uppe i runt 30 timmar. 

Idag gick vi upp runt halv nio, åt en god hotellfrukost och sen begav vi oss ut. Har spenderat dagen med att gå på hall of fame, gick till LA ink (så coolt, såg precis ut som på serien), shoppade, gick på ett vax museum och sen har vi tagit det lite lugnt också. 
Nu är vi sjukt trötta, så snart blir det middag och sen sova. 
Har några bilder att visa, Hanna fotade även med systemkameran så visar fler bilder när vi kommer hem! 


Träffade på eminem på museumet!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0