Santa Monica beach

Idag tog Hanna och jag en välbehövlig sovmorgon, snacka om att vi är jet-laged här. Ni i Sverige är nio timmar före oss, så det känns ;) 

Men efter frukosten så tog vi en taxi till santa Monica beach och venice beach. Blåste lite, men det var bara skönt. Dock var det ganska kallt i vattnet så för min del så blev det bara lite doppande av tårna i havet. 
Efter vi var klara med solandet så gick vi till någon restaurang och käkade lunch. Sen gick vi vidare till santa Monica beach (började på venice beach). Dom har ju som ett tivoli på piren så där spenderade vi några timmar. Vann även en minion i en såndär grej när man ska tävla mot andra och skjuta vattenpistol mot någon prick. Var lite småroligt då vi endast var med och spelade för att en liten sons mamma ville att vi skulle delta så han kunde spela (man var tvungen att vara några stycken för att spela), och så vinner jag, haha. 
Efter min vinst så blev det lite sockervadd (mums) och lite vandring runt där innan vi åkte tillbaka till hotellet. Valde den bästa tiden att åka då det var hur långa köer som helst, suck. Men fram kom vi iallafall. 
Käkade middag på en trevlig restaurang och nu är vi tillbaka till hotellet. Båda är sjukt trötta så vi ska nog sova snart. Känns som att min förkyldning håller på att komma tillbaka, antingen det eller så känner jag mig hängig för att jag brände mig lite idag på stranden. 
Innan resan så blev jag dundersjuk, men samma dag vi åkte så var det faktiskt sjukt mycket bättre. Så får hoppas att det förblir så nu. 

Nä, nu visar jag lite bilder och hoppar i säng! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0