Eminem (!!!!!!!)

Okej, nu är mitt liv fullbordat, haha överdrev lite. Men att äntligen ha sett eminem är helt otroligt. Måste nästan nypa mig i armen. 
Konserten var helt grymt bra. Vanligtvis brukar väl konserter pågå i en timme, men denna höll på i tre (!!!!!!!) timmar. Helt sjukt. Och satan vad bra det var, vill bara se allt om och om igen, som tur är så filmade man ju lite. 
Vet inte vad jag ska skriva, är ganska speachless just nu och helt uppe i varv att jag äntligen har fått se honom live. Om inte han kommer till Sverige, ja då åker Hanna och jag till LA ;) 
Våra platser var även grymma. Bättre sittplatser gick inte att få, men jag hade nog föredragit att ha en ståplats faktiskt, verkade vara lite mer drag där. 
På vägen hem blev det sittplats i en bagagelucka på en taxibil, verkar vara standard för mig när jag är ute och reser. Men det var nästan enda chansen för oss att få komma hem, så man får ju offra sig lite. Åkte med några sjukt roliga människor också, haha har inte skrattat så mycket på länge. 

Nä, nu har jag sammanfattat detta lite snabbt, måste sova nu för imorgon åker vi till san fransisco och vi måste checka ut tio på morgonen, suck. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0