15e juni 2012

Tjenare tjenare!
Precis hemkommen från Skövde. Tänkte mobilblogga men jag kan inte komma in på appen. Trodde först att någon hade kommit på lösenordet och ändrat, men det funkade att logga in via internet. 
Och nu när jag sitter här och bloggar från datorn så ser jag att blogg.se har gjort om, fy fan vad fult måste jag säga. Tycker inte om det här, trivdes mycket bättre med så som det såg ut innan. Nej, dissar det där.

Men i alla fall. Sov jättebra inatt, vaknade inte en enda gång, men när jag vaknade så visste jag inte vart jag var. Trodde jag var hemma först men sen kom jag på att vi var här, haha har aldrig hänt mig förut.
Käkade frukost och gjorde oss iordning innan vi åkte in. Blev commerce först och shoppade. Hittade bara saker på Gina. 
Sen åkte vi och fikade hos några släktingar. Dom hade deras sons hund hos dom och hon var så mysig. Busade lite också :D haha hon blev så glad då. 
Stannade där ett tag och sen åkte vi vidare till Ica Maxi. Och då hittade jag äntligen toppen på Gina tricot som jag ville ha. Var slut på hemsidan, slut på alla Gina-affärer jag har varit på, men där hade dom den. Så glad jag blev, är faktiskt fortfarande det, haha.
Gick sen och köpte mat och godis på Ica och sen åkte vi hem hit. Och nu ligger jag och slappar i sängen. Är så sjukt trött så måste nog vila lite. Luften gör mig trött här ;) haha.
Vi har i alla fall tur med vädret idag så vi ska grilla till middag, mums!

Det goda fikat hos Ingemar och Lena!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0