5e februari 2012

Gårdagen var verkligen bra. Alla vänner träffades först hos Amanda där det blev lite presentöppning och champagne. Sen åkte vi vidare till en lokal för att överraska henne. Där var det släktingar och vänner som stod och sjöng "ja må hon leva" när hon öppnade dörren. Var riktigt kul och hon blev verkligen överraskad.
Blev en välkomstdrink efter det och sen blev det lite minglade innan det var dags för maten. Var buffé och den var riktigt god.
Kvällen var riktigt bra med andra ord. Taxin kom dock vid tjugo i åtta och då var det dags för mig att åka hem. Ville inte komma hem alltför sent och det tar ju ett tag att åka. Men det var i alla fall jättekul att vara där och får hoppas att hon fick en riktigt bra kväll sen också :)

När jag kom hem så var det bara att åka igen på en annan fest. Orkade egentligen inte men mina vänner övertalade mig. Var där i några timmar också innan jag fick så sjukt ont i magen och fick åka hem. Men det var i alla fall kul där också. Kul att träffa allt folk igen, blir ju inte så ofta.

Idag har jag inte hunnit med så mycket. Gick upp för ett litet tag sen och då blev det frukost.
Måste plugga en hel del idag och sen kanske syster ska ändra min header så måste ta mig dit. Ska troligtvis träna ikväll men håller på att bli förkyld (snorig och ont i halsen) så kanske måste skippa de. Får se hur jag gör!

Dom hade fixat det så himla fint där i lokalen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0