The end

Tänker börja själva inlägget med en sjukt bra låt. Vet att den är 6 år gammal, men det går inte att sluta lyssna på den.


Sen senaste gången jag skrev så har jag inte gjort så mycket. Har övningskört, körde i rondellen för första gången. Haha var faktiskt lite små läskigt.
Tittade på Älska mig tills vi skulle käka, då blev det tacos och det har jag inte ätit på sjukt länge, så det var ju mumsigt.
Sen blev det pluggande framför tvn. Fotboll vare, Liverpool-Tottenham, tyvärr så förlorade liverpool. Runt sju drog mami och jag till gymmet där jag även mötte upp Angelica.
Var där i över en timme innan vi åkte hem igen. Körde hem och det gick skitbra. Blev en till tur i rondellen då, men det är bara roligt. Var lite mer trafik nu än tidigare, men det gick bra. Har även tränat på att backa runt gatuhörn också.

Nu ska jag inte göra så mycket mer idag. Funderar på att skumläsa igenom matteboken lite. Se hur man gör vissa uträkningar och sånt. Ska ju ha nationella på onsdag så det kan ju vara bra att fräscha upp minnet lite.

Kommentarer
Postat av: Pia -Smilinggirls!

Roligt att övningsköra! :)

2011-05-16 @ 17:52:57
URL: http://smilinggirls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0