Ont i benen

Sitter här framför datorn helt slutkörd. Kom hem från en springrunda för ett tag sen och mina ben är helt döda. Sist blev det inte så här, men det kanske blir värre för varje gång ;) haha!

Sen jag kom hem från skolan har jag faktiskt fått ganska mycket gjort.
Var så trött så somnade ett tag, sen tog jag tag i pluggandet och blev klar med all geografi och sen tror jag att jag är klar med historian också. Måste bara fråga om det räcker så eller om jag måste skriva mer.
Efter det så blev det övningskörande med mami, det gick ganska bra. Skulle växla till trean, men det råkade bli femman så jag fick motorstopp, men snabb som jag var så växlade jag ner till trean utan att jag märkte av motorstoppet så bilen gick igång igen. Tycker faktiskt att det var lite konstigt att den bara startade, haha.
Som sagt så var jag ju på en springrunda också.
Så jag har hunnit med plugg, springa, köra, sova och bara ta det lugnt. Ganska skönt enligt mig.

Dom senaste dagarna har jag trott att jag har varit allergisk mot pollen, så snälla mami gick ner till apoteket och köpte tabletter (jag själv har inte tid just nu, är så mycket och sen måste jag ringa till UM och ICA m.m, lite stressande kanske, speciellt med skolan). Tog igår och då kände jag inte av pollen alls, var inte täppt eller något. Men sen idag så tog jag en tablett men kände ändå av, konstigt? Så nu vet jag ju inte om det är pollen eller inte. Kanske bara håller på att bli förkyld också, vem vet!

Bara för att berätta något ytterligare ointressant så har en av mina tagenter på datorn börjat fucka upp sig. Man måste trycka skithårt på den för att den ska reagera, ganska irriterande faktiskt. Men ibland vill den funka, och ibland inte. Så man vet ju aldrig, måste dubbelkolla varje gång jag skriver för att se så att den kommer.

Kom även på en till sak. Mitt spotify vill inte funka. Sen jag startade om datorn för att det var någon uppdatering så vill inte spotify öppna sig. Sjukt irriterande. På andra datorer funkar det, men inte på min. Får hoppas att det funkar snart för det är ganska drygt att söka på låtarna på youtube.

Passar på att slänga upp en bra låt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0