3e maj 2011

Det första jag ser när jag tittar ut genom fönstret imorse var SNÖ. Asså seriöst, det är maj nu, det ska inte kunna snöa. Men det gör det. Låg ju och solade i bikini för några dagar sen. Vädret vänder fort.

Idag var det ganska jobbigt att gå upp efter att ha haft lov i nästan två veckor. Men det gick i alla fall och dagen började med svenska och engelska innan det var lunch och det blev pannkakor. Det gjorde ju dagen så mycket bättre. Sen skulle vi ha haft spanska, men läraren är utomlands så det var hål i ungefär två timmar. Drog till gymmet då och körde riktigt hårt. Tillbaka till skolan för att bara sitta och inte göra något på bilden. Kom lite försent, gick och köpte saker i cafeterian och sen gick jag lite tidigare också. Orkade inte vara där, hade ju ändå inget att göra.

Kom hem runt fyra tror jag och då blev det middag. Har även hunnit med att övningsköra med mami. Det gick skitbra tills jag fick motorstopp i världens brantaste backe, men jag lyckades i alla fall starta och köra därifrån. Känns ganska bra. Bortsett frånt det motorstoppet så gick det skitbra. Fick köra hem sen också. Har kört fem gånger nu, hehe.

Snart ska jag börja plugga lite engelska grammatik. Har nationella imorgon, så det kan ju vara bra att plugga lite. Annars vet jag inte riktigt vad som händer ikväll.
Skulle ju ha sett I still know what you did last summer, men det var lite reklam innan filmen börjar och självklart somnar jag. Vaknar sen igen någon gång runt två och då hade ju filmen slutat för länge sen, lite småsurt.

Har tre bra låtar att visa, men tar en i varje inlägg istället. Så börjar med den här, sen får jag se när dom andra kommer upp!

Kommentarer
Postat av: ERIKA EDORSSON

Vädret är sjukt konstigt! :o

2011-05-03 @ 18:46:10
URL: http://erikaedorsson.blogg.se/
Postat av: LIENE

Det var blötsnö här. Även om det var snö skulle det smälta bort snart:) och det är alltid lite kallare då vissa träd blommar. Inget fel med det. Snart är ju sommaren här:)

2011-05-03 @ 19:10:09
URL: http://lienes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0