2a maj 2011

Nu har jag kommit hem efter en dag i Josefins och Emilias skola. Dock så var Emilia sjuk, stackarn, så det var bara jag och Josefin. Och deras andra kompisar då såklart.
Var i alla fall ganska kul. Inte lektionerna, men rasterna och så.

Efter skolan blev det donken. Köpte en mc flurry och sen en vanlig glass med kolasås, är man tjock så är man. Älska glass.
Sen när man skulle på toa på donken blev det lite strul med koden. Så får lite hjälp då och sen när personalen öppnar dörren så står det en kille där som precis har fått på sig byxorna. Haha stackars han asså. Hade dött om det hade varit jag som var där inne.

På bussen hem så råkade jag somna. Var så sjukt trött så man orkade ju inte vara vaken. Men nu är jag ganska pigg i alla fall, haha, bra info där.
Solen skiner i alla fall, toppen. Men det blåser lite smått så det är nog inte skönt att sola nu. Tror nog att jag ska övningsköra ikväll.

Hugo ska även vara här tills imorgon, woho. Älskar den söta lilla hunden asså. Men han var så trött nu så han orkade inte ha ögonen öppna på bilden, så istället bjuder jag på en med söta Molly istället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0