28e maj 2011

Blev alltid något bloggande igår, var ju inte hemma på hela dagen, men snacka om att jag hade kul.

Först var det skolan, den är ju inte så rolig, hade även ett spanskaprov och ett svenskaprov. Får hoppas att de gick bra på dem.
Skolan slutade vid halv fem och eftersom vi hade prov sista timmen så kunde man ju dra tidigare, men min buss gick halv fem så jag fick sitta kvar och vänta ett tag.
Vädret sög igår. När jag kom fram till Uppsala så regnade det, mötte upp Emilia på stationen och väntade med henne tills Josefin och Magda kom. När de kom dit så hade det slutat regna och då gick vi runt lite och tittade vart allt folk var. Gick även till stadsparken, men det var dött överallt så då åkte vi hem till Magda och var där ett tag. Runt halv tio drog vi till Stadsparken och då var det ganska mycket folk där och då var det drag. Var där till rung halv två med roligt folk och sen skulle vi leta reda på syster för hon skulle hämta oss. Tog ett tag men sen hittade vi varandra och åkte hem.

Idag vaknade jag runt ett, riktigt skönt att sova ut. Blev lite frulle då och sen har jag inte gjort så mycket mer. Suttit vid datorn och papi kom hem inatt från Egypten så hade fått en stor toblerone som jag sitter och mumsar på. Idag måste jag plugga matte, har prov på måndag, och spanska för de har jag prov i på tisdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0