Shopping

Nu har jag precis kommit hem efter en galen shoppingtur med syster. Vi kom in runt strax efter tio eller något sånt och skulle åka till forumgallerian. Hittade parkering och allt var bra, tills vi kom till gallerian. Dom öppnade inte förrän tolv. Jaha tänkte vi och åkte till gränby istället. Kvart i tolv åkte vi tillbaka dit, MEN, det fanns inte en parkering någonstans. Det var folk överallt, poliser överallt och bilar precis överallt. Det var ju något SM i bandy idag så det var därför. Åkte i alla fall till ett parkeringshus där vi hittade parkeringar. Men då var det strul på maskinen så vi fick åka därifrån. Så efter en timme hittade vi en parkering. Vi höll på att ge upp flera gånger, men när vi såg att en åkte skrek vi av glädje och tog parkeringen.
Blev flera timmars shopping innan vi åkte till Mc Donald's för att köpa mat. Men jag ville käka på max så vi åkte dit sen. När jag gick på toa där så var det en tjej som var kanske 5 år före mig i kön. Hon var så söt och började prata med mig. Frågade om jag ville klappa hennes hamster (gosedjur) och sen att hon brukade åka i dom där rutshkanorna och att det inte var läskigt. Haha så söt. Älskar småbarn.

På vägen hem blev det dunkandes med musik och nu är jag äntligen hemma. Men ska åka iväg nu och gymma med några kompisar.
Visar senare vad jag köpte, det blev en hel del.

6 påsar sammanlagt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0