21a mars 2011

Hej våren!
Nu måste den väl ändå vara här? Det är ju sol och plusgrader hela tiden, varje dag. Skinnjackan kan man även använda utan att frysa, toppen ju.

Idag på idrotten så klättrade vi på klätterväggen, det var ganska kul men eftersom jag är så sjukt höjdrädd så tog det inte lång tid innan jag ville ner, haha.
I början gick det skitbra och jag klättrade på, men så fort jag stannade och stod stilla ett tag så blev man alldeles skakis och ville bara ner. En klasskompis sa åt mig att jag kunde hoppa ner (det var typ bara två meter och jag var LIVRÄDD), haha, det måste ha sett väldigt roligt ut när jag klättrade i alla fall.
Som jag trodde så fick vi även tillbaka matteprovet idag, och jag klarade det :D man skulle ha 9 för godkänt och jag fick 11, maxpoängen var 19 så jag hade bara åtta fel, shit vad glad jag blev när jag såg det. Har nog aldrig blivit så glad för ett G som jag blev då. Eller jo, jag blir alltid lika glad när jag blir godkänd på ett matteprov.
Dagen rullade på ganska snabbt sen.
Slutade tjugo i fem och tog direktbussen hem, syster var snäll och hämtade mig. Blev lite middag och nu sitter jag här.

Snart ska jag göra lite på en uppgift och sen får vi se vad som händer. Ska bara slappa och ta det lugnt efter en lång dag i skolan.

Kommentarer
Postat av: My

Söt!

2011-03-23 @ 14:11:12
URL: http://myvestlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0