15e mars 2011

Har inte alls haft tid för att blogga idag.
Hej förresten!

Först var det skolan. Engelska, gjorde något med alibi. Två var poliser och två var misstänkta för att ha kidnappat en lärare. Det var ganska kul. Körde det i fredags också men då var det datorer som var stulna.
Efter det var det svenska, lunch, spanska och sen bild. På bilden började jag trycka mitt tryck på tröjan. Kan inte säga vad det är nu eftersom syster ska få den och hon läser bloggen. Men hon kommer i alla fall att älska den ;) Haha.

Efter skolan så blev det ner på stan där jag köpte en väska (visar senare). Sen mötte jag upp Emilia och kikade lite i affärer innan det blev en sjukt god macka + två kakor på subway. När vi var klara där gick vi till trafikskolan för att anmäla oss att vi kom till handledarkursen, sen gick vi till själva anläggningen där den skulle hållas och sen började den 3 ½ timmars långa kursen. I början var det ganska intressant, men sen den sista timmen blev man så trött och då gick tiden sjukt sakta. Fick även två pauser och det var ganska behövligt. Dom bjöd på godis, kakor, frukt, kaffe, dricka vatten m.m.

Jag och söta Emilia!


Mami var så snäll och hämtade oss.
Nu sitter jag här och är sjukt trött, klockan är egentligen inte så mycket men det är väl bara för att man har varit i skolan en hel dag och sen suttit och lyssnat på en som har pratat hela tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0