11 mars 2011

Hej hej!
Idag är en bra dag, idag är jag riktigt glad. Dock så har jag ont i huvudet, men ska ta en ipren och se om det blir bättre.

I skolan hände det inte så mycket. Gjorde en låt på spanskan:


Efter det var det lunch, sen matte i två timmar, engelska och sen svenska. På svenskan så hade vi en tävling. Man var fyra i varje grupp, sen hade våran lärare skrivit upp ord på tavlan. Ord som man inte brukar använda, typ som Emfas och sånt. Så skulle vi ta reda på vad orden betyder. Vi fick inte använda datorn eller ordbok. Så vi fick komma ihåg ett ord, springa ut ur klassrummet och fråga någon och sen när vi hade fått svar skulle vi skriva ner det i klassrummet igen.
Sen efter vi hade tagit minst 15 av 21 ord så skulle vi skriva en novell och där skulle 15 ord innehållas. Vi hade med 18 ord och den som blev klar först fick extrapoäng, min grupp blev klar först. Sen när alla var klara berättade våran lärare att vi hade vunnit. Skitkul tycker jag :D Han läste även upp den för hela klassen, vann två patroner.


Sen fick jag skjuts av mami och papi hem. Blev kebabtallrik och sen hade min ring kommit idag också som jag vann för några dagar sen. Visar den ikväll eller imorgon.
Nu ska jag åka till Sara och vara med henne och Angelica, kommer bli mys.

Kommentarer
Postat av: M E R E I

- önskar dig en trevlig helg :)!

2011-03-11 @ 19:05:30
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Foton av Emma

Trevlig helg!:D

2011-03-11 @ 22:36:49
URL: http://fotonavemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0