Det regnar

Efter det att jag hade skrivit inlägget imorse så letade jag som en galning efter sladden till datorn, det tog inte lång tid innan jag hittade den. Och vart låg den? Jo, i datorväskan. Hade inte ens tagit fram den någon gång sen vi kom hit, men jag trodde att jag hade gjort det så jag tänkte ju inte på att den skulle ligga där i, bra där emma!

Solen har även försvunnit och nu regnar det. Det har faktiskt varit uppehåll lite då och då men nu verkar det som att det har bestämt sig för att regna. Fast det gör inte mig något, Martina och jag skulle ha gått ut på en powerwalk, men jag känner att jag verkligen inte orkar så då kan man ju alltid skylla på regnet, haha.

Idag har jag för det mesta bara tagit det lugnt. Runt två åkte vi in till Skövde, blev lite shopping och fika först. Hittade faktiskt ingenting, var väl säkert inne på fel affärer. Efter vi var klara där åkte vi vidare till några släktingar. Där bjödes det på god mat. Smakade även några annorlunda persikor. Dom var skitsmå, men sjukt goda. Kommer inte riktigt ihåg vad dom heter just nu, men goda var dom i alla fall.
Åkte hem runt sju eller något sånt och nu sitter jag här. Har inte så mycket mer att skriva så bloggar väl imorgon igen.
Ska väl spela Hollywood eller något snart också, så det är lika bra att jag slutar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0