8e juni 2011

Idag fick jag en välbehövlig sovmorgon, men eftersom det var så varmt i mitt rum så tänkte jag sova med öppet fönster, ångrar att jag gjorde det. Inte nog med att man hade surande myggor i öronen hela tiden, det kom in getingar också som prompt skulle vara i ansiktet. Har fått ganska många myggbett nu, men det kommer faktiskt inte hindra mig från att ha fönstret öppet inatt igen. Klarar inte av värmen när man ska sova.
Fick även sällskap av Hugo lite då och då, det gjorde ju inte saken lättare att sova. Vaknade varje gång han skulle hoppa upp eller ner ur sängen.

Gick i alla fall upp fem över åtta och gjorde mig i ordning för skolan. Blev massor av prat första lektionen. Innan lunch tog jag ett snack med syv om lite småsaker och sen blev det lunch. Men eftersom att treorna tar studenten om några dagar skulle dom ha någon lunch tillsammans så vi andra fick äta i korridoren på plasttallrikar. Inte världens roligaste, men det funkade.
Nästa lektion blev det redovisningar. Så nervös som jag var den här gången har jag nog aldrig varit förut, men jag skulle inte precis säga mycket så jag fattar inte varför jag var så nervös.
Tömde även skåpet idag, får sommarlov imorgon.

Kom hem runt halv fyra och då blev det massor av slappande. Har även följt med mami och papi på en promenad med hundarna, så skönt det är nu när det är fint väder.
Gjorde även en smoothie, så gott.


Nu vet jag inte riktigt vad som händer, får väl bli lite slappande och kanske bestämma vad man ska ha på sig imorgon. Är ju skolavslutning då, sen blir det grillande på kvällen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0