1a juni 2011

Bloggade aldrig något igår. Var först i skolan till tre och sen blev det hem och käka innan mami och jag åkte till Uppsala för att springa blodomloppet. Mötte även upp Sara, Emilia och Jennifer där. Träffade även Erica också.
Det var sjukt mycket folk. Det var 3000 mer iår så sammanlagt var det 10 000 pers så det var lite svårt att komma någonstans, varmt var det också.
Fick i alla fall en tröja, medalj, banan och sen en stor jävla matkorg (eftersom vi var ett lag).


Idag har det inte hänt så mycket. Var i skolan tills halv två. Kändes lite onödigt att vara kvar eftersom jag ändå kunde plugga hemma och sista lektionen var vi lediga på. Lite smått skönt att komma hem tre timmar tidigare.

Snart ska jag göra klart en uppgift och det kommer nog bli den sista uppgiften jag gör, kommer bli så skönt. Sen ikväll ska jag troligtvis gymma med tjejerna. Sen vet jag inte riktigt vad som händer. Är ledig tills till och med måndag nu så det kommer bli sjukt skönt. Sen är de bara två skoldagar till innan jag äntligen får sommarlov. Kommer bli så härligt!

Kommentarer
Postat av: Erica

Jag har lov från och med idag :) Om du får tråkigt eller inte har något att göra så får du gärna komma hit! :D hur gick det för er igår föresten? såg er aldrig någe mera sen :P du får gärna svara på detta i ett sms eftersom att en fågel viskade i mitt öra att du har nytt nummer :) <3

2011-06-01 @ 18:29:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0