17e juni 2011

Idag gick vi upp väldigt tidigt här. Mami väckte mig halv sju och då kände jag mig ganska död. Men det var bara att gå upp för att göra sig klar och sen åka till Ullared. Kom fram någon gång runt tio halv elva något sånt, sen var vi där tills klockan tre. Hann även med att käka lunch och såg Boris, han som äger Ullared.
Hittade inte så jättemycket saker. Ett baslinne, ett linne, ett nitskärp, ett torrschampoo, en bok, leggings och godis. Tror nog att det var det enda. Ska visa bilder på allt sen när jag har kommit hem igen. Har ingen bra kamera här, linnet har ganska häftiga detaljer så då vill man ju ha en bra kamera och kunna visa ordentligt.

När vi kom tillbaka till m och m så blev det god middag. Efter det fick jag lite matkoma så innan jag tog på mig träningskläderna vilade jag lite. Sen gick alla, förutom mormor, till glasscaféet och köpte sjukt god glass. Jag tog en banana skids och det var riktigt gott, är fortfarande mätt.
Sen tog jag och Martina en powerwalk. Gick på ett ställe där jag gick när jag var liten, men sen gick vi lite för långt och då blev det ganska lerigt, så när vi kom hem fick vi tvätta skorna, dom var verkligen sjukt skitiga.

Har inte gjort så mycket mer efter rundan, ska väl snart ta och gå och lägga mig. Är ganska trött efter att ha gått upp så tidigt. Men det är väl lika bra att börja vänja sig för på måndag börjar jag jobba.
Provade en ny mentos, sjukt god var den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0