Butterfly fly away

Idag har jag varit borta i princip hela dagen. Hann sola i ungefär 10 minuter innan vi tog en sväng in till Uppsala. Köpte lite småsaker och sen skulle vi fixa något med bilen. Beställde även en tunnbrödrulle och den var supergod. Har inte ätit det på år känns det som och det var lika gott som jag kom ihåg det.

När vi kom hem var klockan runt fem och sen åkte syster och jag till affären för att ta ut lite pengar och sen hämta ut min skor. Provade dom precis och dom satt som smäck. Snyggare IRL också så jag ångrar inte en sekund av att jag köpte dom. Visar dom lite senare.

Just nu sitter jag och avnjuter en cider, men ska snart gå ner för att hjälpa syster med fruktsalladen som vi ska äta till en film.
Fick även springa iväg till toaletten också för jag hade en festing på mig. Fick panik, men tur som jag hade kröp den på mig så det var bara att ta papper och ta bort den.
Det lät kanske som att jag blev så rädd så att jag behövde gå på toa, haha. Men så var inte fallet. Sprang dit för att det var rummet närmast som hade papper.
Mums. Jorgubb och lime!
Hade en fjäril i mitt rum idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0