Spöklig träningsvärk

Asså idag har jag känt att jag har haft träningvärk i axlarna och sen nu kände jag att jag hade det även i magen. Då började jag tänka och undra vad det kommer ifrån eftersom jag inte har tränat något. MEN, sen slog det mig att när vi var på räddningstjänsten igår så gjorde ju vi några armhövningar och sit-ups, snacka om att jag är otränad eftersom jag fick träningsvärk utav det, haha.

Just nu sitter jag och har en liten fight med "snälla" Sara på facebook, fast lite roligt är det då. Vi vet ju båda att det är jag som har rätt, right? Haha!
Enda sedan jag har kommit hem så har jag pluggat. Gjorde klart allt på historian, ska bara läsa igenom så att det ser bra ut och sen fråga läraren några saker. Sen gjorde jag lite på en geografiuppgift. Jag har letat som en galning efter befolkningspyramider, har inte hittat någon sida/bilder och jag har letat som en galning. Men sen så slog det mig att om jag klickar mig in på en bild så kommer man ju till en sida, så jag testade och efter ett tag hittade jag sidan som jag letade efter. Då får man bestäma själv vilket land det är som visar befolkningen. Så nu har jag hittat för både Sverige och Afghanistan som jag håller på att jobba med. Det tog ett tag, men med lite slit så hittar man det man behöver.

Oj oj vilket plugginlägg det här blev, men ibland blir det så och speciellt nu när det är lite saker i skolan som man måste göra. Det är ju skönare att bli klar med det tidigare så att man är beredd när nästa uppgift kommer.
Har även sjukt ont i mina ben nu efter att ha halvsuttit i sängen, ingen skön känsla precis.
Nu har jag blivit ganska trött efter allt plugg så snart ska jag sova, men innan det så måste jag tvätta håret.
Imorgon ska jag även klippa mig, ska raka bort ännu mer så att sidecuten blir längre och sen har den växt ut så mycket så jag måste raka det kortare. Funderar på att köpa en egen rakmaskin för nu har det växt ut ganska mycket och det har bara gått två veckor och jag kan ju inte springa till frisören varannan vecka!

Kommentarer
Postat av: sama

fin blogg

2011-01-18 @ 22:21:49
URL: http://samazuhairi.blogg.se/
Postat av: Mli -

jag är också sån som springer dit ofta :p

2011-01-19 @ 12:33:10
URL: http://itsyouandme.blogg.se/
Postat av: LILLAMATILDA

hatar träningsvärk, man kan lixom int göra nånting! :D

2011-01-19 @ 13:30:59
URL: http://lillamatildas.blogg.se/
Postat av: Molly Bergström

Hoppas du får en bra onsdag! :)

2011-01-19 @ 13:38:30
URL: http://mooollys.blogg.se/
Postat av: AMANDA FALK

jag tycker det är skönt med träningvärk :D

Ha en fortsatt jätte mysig söndag!

2011-01-23 @ 14:59:23
URL: http://amandafalk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0