Hockey

Sitter här i sängen under täcket och fryser som fan. Ingen aning om varför, men jag fryser så sjukt mycket.  Hockeymatchen var i alla fall bra. Hv71 mot Brynäs. Mamma och pappa hejjar på Brynäs och Hanna hejjar på HV, jag är inte så mycket för hockey, men bestämde mig för att göra som syster och hejja på HV. Det var sjukt jämt hela tiden, det avgördes med straffar och då vann Brynäs. Men det var så jämt hela tiden, en riktigt spännande match. Stod i HVklacken och det var inte många där, säkert bara för att det var bortamatch. Så det var nästan HVs klack mot hela arenan typ. Men vi kämpade på och skrek ramsor, är hes nu så får se om det har försvunnit tills imorgon.

Fick låna en HVtröja av Hanna. När vi gick ifrån arenan så var det några brynäsare som tutade på oss. Men här är man inte sur inte så det är bara att vinka tillbaka!

Innan matchen så stannade vi på ett köpcentrum, hittade ett par byxor från Gina tricot på rean men jag visar dom imorgon. Sjukt snygga är dom i alla fall. Har även fått ett par vantar och en mössa av mami och papi, men det visar jag också imorgon!

Kommentarer
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

vad kul med shopping :)

2011-01-29 @ 22:58:36
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: sunanintressanta med hockey :)

2011-01-30 @ 00:31:15
URL: http://sunan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0