19e januari 2011

Hej hej!
Har precis bytt om till mysbyxor och nu sitter jag här framför datorn och tuggar i mig mentos. Skulle egentligen ha slutat tjugo i fem idag, men eftersom våran geografilärare är utomlands så kan man plugga hemma. So nice!
Idag fick vi även ett "chip"? haha vet inte riktigt vad det är, men det är som ett matkort fast ändå inte ett kort. Äh, visar istället.

Och självklart får jag nummer 13!
Med den där lilla blåa saken så får vi en tallrik så att vi kan äta.

Dagen annars har varit ganska slapp. Hade bara SÄK och då redovisade vi, sen sista lektionen så hade vi historia. Jag trodde att jag skulle dö när jag redovisade, men det gick bra fast det kunde ha gått bättre, och varje gång jag stammar när jag redovisar så börjar jag rodna, det är verkligen hemskt. Det var i alla fall grupper som skulle redovisa så jag stod ju inte där framme helt ensam, men ändå. Hatar att redovisa.
När jag kom hem så hade mina kläder kommit som jag beställde från nelly.com för några dagar sen, men hinner inte hämta dom idag så det får bli imorgon eller något.

Om lite drygt en timme ska jag klippa mig, och om det går som jag har planerat ska jag göra det så jag säger inget nu så ifall det går så visar jag det. Blir som en liten överraskning. Men kan i alla fall säga att jag ska göra en längre sidecut och sen göra den lite kortare för nu har den växt jättemycket.
Hoppas verkligen att jag kommer kunna göra det som jag vill, kommer säkert bli skitsnyggt om det går :D

Kommentarer
Postat av: Anonym

- fin bild!

2011-01-19 @ 15:55:31
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Miranda Matti ^.^ ♥

Hej, fin blogg du har ;) planer inför helgen? ♥

2011-01-19 @ 17:50:49
URL: http://mirandamatti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0