Sovmorgon igen

Imorgon kommer jag få sovmorgon igen, sjukt nice!
Mami ska in till Norrtälje igen och eftersom vi har resurs direkt på morgonen så kan jag sova en timme längre. Här är ungen som älskar sovmorgon ;)

Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket. Åsa kom över på lite ost och kex så då satt jag nere i köket med hon, mami och papi. Blev även halv 8 hos mig. Men smakade ingen ost för det luktade verkligen spya om dom. Men det var någon ost som hette typ monte nebo eller något sånt och den var tydligen sjukt god, men eftersom den luktade så illa så smakade jag inte på den.
Ikväll har jag även varit duktig och pluggat till energiprovet som är på onsdag. Nu kan jag 12 av 32 frågor, duktigt tycker jag eftersom jag bara pluggade i 20 minuter.
När jag gick in på fronter så fick jag reda på vad jag fick för betyg på matteprovet som var i måndags, hade knappt pluggat något och trodde inte vi skulle ha det på måndagen så jag fick IG. Känns inte bra eftersom provet kändes så sjukt lätt, men det var väl därför man fick ig, ska väl göra om det någon gång efter lovet eller kanske nästa vecka på fredagen eller något sånt, får se helt enkelt.
Min taklampa dog även idag. Den vill inte fungera, mami eller papi får byta lampan imorgon, det går ju inte att klara sig utan en lampa.

Kommentarer
Postat av: Leia ♥

Skönt med sovmorgon!

2011-02-17 @ 21:28:03
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Johanna

Nej gud vilken fin header :o har du gjort den själv?

2011-02-17 @ 22:11:33
URL: http://heyyouth.blogg.se/
Postat av: M E R E I

- vad skönt!

2011-02-18 @ 00:05:54
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: LIENE

Tråkigt med IG, men du är inte ensam om att få IG:)

2011-02-18 @ 10:51:51
URL: http://lienes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0