Pluggandet tar över mitt liv

Har pratat väldigt mycket om plugg nu för tiden, men det är så det får bli nu när det är så mycket. Nästa vecka är det lov och då ska jag försöka att inte blogga om det. Men den här bloggen är ju om mitt liv och vad jag gör, så nu pluggar jag ganska mycket och då får jag väl berätta om det.
Det blev i alla fall ganska mycket mattepluggande nu. Förstår mer nu, men det känns ändå som att det går in på ena örat och ut på det andra, hatar matte.
Har även lärt mig allt jag behöver till historiaprovet, så nu ska jag bara läsa igenom det i några dagar tills jag ska göra provet.

Åkte i alla fall till gymmet efter skolan och körde 40 minuters crosstraining. Det gick bra och snacka om att det var lite folk på gymmet. Så lite folk som det var idag har det aldrig varit förut. Men det är bara skönt när det är så lite folk. Kommer inte bli så mycket träning den här veckan. Det blir väl idag, torsdag och sen helgen. Fast kroppen mår väl bra av att vila lite ibland också.

Ska snart gå igenom energifrågorna till provet som är imorgon och jag hoppas att det jag har pluggat på kommer på provet, det borde det ju göra, men man kunde läsa i boken också och det har inte jag gjort. Jag har bara läst igenom frågorna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0