Inte tid för att blogga

Idag har jag inte haft tid för att blogga.
Efter den sköna promenaden i solen med familjen och hunden så började jag fixa lite smått i mitt rum. Ta bort lite möbler och fixa om helt enkelt. Sen runt tre åkte jag till Alexandra och hämtade upp henne innan vi åkte vidare mot gymmet. Mami köpte även ett gymkort åt mig, tack ♥
Så efter en timmes gymmande hämtade mami mig igen och då svängde vi förbi en pizzeria för att hämta lite käk. Jag fick lite ångest men tog en kebabrulle och den är nog nyttigare än en pizza.
Klockan fem så började ju matchen Chelsea - Liverpool så det satt jag, pappa, mamma och Erik och tittade på. Fast det var jag och pappa som tittade mest. Liverpool vann med 1-0 så det var ju skönt med en vinst, kanske inte lika skönt med en förlust för Torres, men han får ju skylla sig själv när man byter lag så där, dålig stil.

Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket mer. Fixade lite mer i rummet, pluggat historia (klar med en uppgift nu, så skönt) och tittat på Solsidan, det programmet är alltid lika roligt.
Efter pluggandet så blev jag så trött så ska snart stänga av datorn och titta på tv innan jag somnar. Imorgon är det ju skola igen och då blir det långdag + idrott, tycker verkligen inte om att ha idrott i skolan, haha.

Kommentarer
Postat av: EMMI - modeblogg

- Sov så gott och få en bra start på veckan imorgon! :)

2011-02-06 @ 23:03:23
URL: http://fashiontwisted.blogg.se/
Postat av: LIENE

Jag gillade inte heller att ha idrott förut men med min klass är det askul:)

2011-02-07 @ 07:01:46
URL: http://lienes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0