Hos Erica

Har inte bloggat så mycket idag, men det har inte hänt så mycket faktist. Först blev det ganska mycket plugg inför energiprovet, så nu kan jag alla frågor ganska bra. Sen gjorde jag en engelskauppgift som ska in på fredag, ganska skönt att ha den ur vägen.
Efter det har jag bara slappat, tittat lite på Bond innan Emilia och Josefin kom hit. Då skjutsade mami oss till Erica. Blev lite fika, och sen tittade vi på melodifestivalen och gaygalan. Det har verkligen blivit mycket skratt och prat ikväll.

Så gott!

Söta Emilia!

När vi skulle gå till bussen så hade Josefin sett fel på vilken tid den skulle komma, hon trodde att den skulle vara vid hållplatsen innan våran 23.25, men det visade sig att den skulle vara där 23.45 så vi stod där och väntade i över en halvtimme på bussen. Det var -23.8 och efter att man hade andats på håret så blev det typ snö där. Jag hade inga termobyxor, vantar eller mössa så snälla Emilia satte sig på huk och värmde mina ben. Min söta snälla vän! ♥ När jag kom hem blev det varm choklad och den dricker jag fortfarande, fick även en sjukt stor kudde av mami och papi som jag kan ha som ryggstöd nu när jag sitter med datorn i knät i sängen.
Grannarna var även här när jag kom hem, men nu har dom gått.
Så vad har jag lärt mig av det här då? Att alltid ha varma kläder på sig på vintern. Undrar om jag kommer komma ihåg det tills nästa gång, haha.

Kommentarer
Postat av: LIENE

MYSIGT:D Och nu vill jag ha fika! Fast åt brownies till frukost, haha.

2011-02-20 @ 09:05:32
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: isabella

Vad fin header..

2011-02-20 @ 10:46:44
URL: http://ihmk.blogg.se/
Postat av: Ellen

Sjukt fin blogg du har , allt bra med dej ? :)

2011-02-20 @ 14:51:52
URL: http://ellenengardt.blogg.se/
Postat av: stina

Ser himla gott ut med massa kakor! :)

2011-02-21 @ 15:33:01
URL: http://stinaking.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0