Hemma igen

Borta bra, men hemma bäst. Det var så innan jag såg röran i mitt rum. Kläder över hela golvet, min byrå välte i tisdags så alla smycken ligger huller om buller, det ser förjävligt ut i mitt rum helt enkelt.

Har i alla fall haft det skitkul med Amanda. I Måndags efter skolan blev det gymmet och sen åkte hon med mig hem och sov här. På tisdagen så var det först skola, på bilden så håller vi på med tryck och jag ska trycka på en t-shirt åt min syster. Hon kommer älska tröjan. Läraren tyckte det såg bra ut, så det var ju tur det. Efter skolan så mötte vi upp papi på Hemmabutiken och sen fick vi skjuts hem till Amanda innan vi åkte till hennes pappa. Eftersom det är en liten bit från stockholm så åkte vi tunnelbana. Jag vet inte varför jag gillar tunnelbana så mycket, men jag älskar't. Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde på tisdagen. Fixade till min sidecut som blev lite för kort så nu får jag byta bena tills den har växt ut lite.

På onsdagen blev det upp tidigt till skolan, gick i skolan till tjugo i fem (mami kom även dit och langade en väska till mig med saker jag behöver, snacka om att den var tung och att jag har fått träningsvärk i axeln/nacken) och sen var det bara att möta upp Amanda i stockholm, lättare sagt ett gjort. Jag gick vilse. Eller jag gick åt fel håll, och sen när jag insåg det så hade jag gått jättelångt, haha. Men sen hittade jag henne och då blev det Mc Donald's innan vi åkte till hennes träning. Biten från tunnelbanan till sporthallen var verkligen a pain in the as, fy fan vad jobbigt det var. Väl framme pluggade jag lite matte och sen när träningen var slut åkte vi hem till henne.
Eftersom det var sent på kvällen så kom det en ordningsvakt och tittade runt lite i tåget när den stannade vid en station. Kom väl fram runt halv tolv och sen vid tolv åt vi pannkakor, det var ju nästan godare att äta det mitt i natten, haha. 

Idag så skulle hela klassen till Riksdagen så jag och Amanda behövde inte åka till skolan och sen åka in igen, vi kunde göra några uppgifter hemma så slapp vi det. Gick upp runt tio och snacka om att det var skönt med sovmorgon.
Gick lite vilse och sen var det en brittisk familj som frågade om jag kunde ta en bild på dom, självklart ställer man upp och eftersom dom blev så glada blev jag glad. Älskar även deras dialekt. Underbart.
Efter ett tag och efter Amanda hade ringt sin papi så hittade vi till Riksdagen och mötte även upp klassen där. Var väl där i två timmar och han som "tog hand" om oss var sjukt trevlig och lite smårolig. När vi åkte hem igen så blev det gymmet med Kristina. Köpte även lite saker att äta och sen hämtade mami och papi upp oss så vi fick skjuts hem.
Snöade gjorde det även idag, eller ja, det håller fortfarande på. Jag som trodde att snön skulle börja försvinna nu.

Just nu ligger jag här i sängen och har lite ångest för mitt rum, men orkar inte göra något nu så det får jag ta hand om imorgon. Har även matteprov och redovisning imorgon. Är inte så nervös (bara lite) för redovisningen just nu, men det kommer säkert. Matteprovet har jag pluggat lite till, fattar i alla fall en del och ska plugga mer imorgon på resursen för nu orkar jag inte. Hoppas bara att allt kommer att gå bra!

På tunnelbanan!

Provade något nytt idag, det var ganska gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0