25e februari 2011

Jag känner att jag håller på att bli förkyld. Jag vill inte. Nu när jag har kommit igång med träningen vill jag inte sluta på grund av en liten förkyldning. Det kan vara skönt att vara sjuk ibland när man inte orkar med skolan, men när man tränar vill man inte vara sjuk.

Skolan gick ganska fort. Hade sovmorgon och det var så skönt. Sista dagen innan lovet och så har man sovmorgon, bättre kan det ju inte bli.
När jag kom till skolan blev det lunch, sen matte och jag fick tillbaka matteprovet. Jag klarade det :D är så himla glad. Jag fick 16 av 25 och det tycker jag var ganska bra. Bara 9 fel liksom, så när jag fick reda på det var jag så sjukt glad. Slipper göra om det och sen är det ju kul att man klarar det. Min lärare sa att jag var "Klar't godkänd". Efter det blev det engelska. Hade teaterredovisning i grupp. Det gick också bra, jag skulle bara läsa lite vad som hände i teatern tex "he opends the door" eller något sånt.
Efter det hade vi svenska, blev lite lek i slutet så det var ju också rätt kul. Slutade tjugo över fyra och hann med halv fem bussen. Somnade nästan men höll mig vaken. Blev en liten familjemiddag sen när jag kom hem, fredagsmys :D

Jag har helt och hållet glömt att berätta lite saker, det är inga märkvärdiga saker men saker som jag har tänkt att jag ska skriva och sen glömt bort.
Igår på gymmet så hade precis ett barngympapass slutat, då kommer en liten unge och säger till sin kompis "jag ska hem och bada nu med mina bubblor", kunde inte låta bli att småle lite, det lät så himla gulligt när hon sa det. Hon kunde inte utala R heller så då blev det ännu sötare.
Sen igår när jag åkte hem från skolan var det fullt med polisbilar på en parkering. Det var typ två vanliga och sen över 10 polisbilar, sen mötte man ännu fler polisbilar. Undrar om dom hade något möte? ;)
Sen var det något mer som jag skulle skriva, men det har jag helt glömt bort, får se om jag kommer på det sen.

Snart kommer tjejerna hit och då blir det ännu mera mys, ska även visa dagens outfit också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0