21.20

Som vanligt så har jag inte haft så mycket tid för bloggen idag. Det har blivit så nu den senaste tiden, men nästa vecka är det lov och då ska det bli ändring på det.

Första lektionen i skolan blev det film, Älskar Älskar Inte. Den var väl helt okej, rolig i alla fall. Men vi skulle mest ta reda på olika chockfaser, hur man går igenom det m.m.
Sen blev det mattepluggande på resursen och efter det var det energiprov. Fick göra det på datorn och det är verkligen skönast.
Det var några frågor med alternativ och sen tre frågor som man skulle skriva i svar. På hela provet behövde man ha 23 poäng för att få godkänt. När man hade skickat in provet så får man reda på vad man får för poäng på alternativfrågorna (inte frågorna man skriver svar på, det får man reda på sen när läraren har rättat) och då fick jag 19 poäng, så jag behöver 4 poäng till för att få godkänt,  hoppas att jag svarade rätt på dom andra då så att jag får godkänt.
Sen var det samhällskunskap, blev massor av prat om politik hela lektionen. Ganska långtråkigt helt enkelt. Fick skjuts hem av mami och papi för dom var ändå inne i Norrtälje.

Sen jag kom hem har jag pluggat massor av matte och lite historia. Har prov i båda ämnena imorgon. Jag hoppas verkligen att jag får godkänt på båda proven.
Sen har jag även tittat på Stylisterna på kanal5play.se, det är riktigt bra och nu har jag bara tre avsnitt kvar, sen har jag sett alla.

Kommentarer
Postat av: M E R E I

- söt du är!

2011-02-24 @ 01:54:38
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0