13e februari 2011

Idag sov jag länge, nästan för länge, men bara nästan. Vaknade tio i ett och då flög jag nästan upp ur sängen. Gick ner till syster och vovven för att käka frukost. Hunden tiggde, som vanligt, självklart gav jag henne något, som vanligt.

Ikväll ska jag på bio med familjen, mys. Älskar att göra något med familjen och igår när vi käkade middag så tyckte jag att vi kunde åka ålandsfärjan, men ingen nappade riktigt på den iden. Då kommer papi och säger att vi skulle kunna gå på bio. Tittade om det gick någon bra och den som alla ville se var 127 timmar. Har velat se den hur länge som helst när jag såg trailern förra året, men har aldrig kommit på vad den hette, men nu vet jag, och nu ska jag få se den. Men det blir inte förrän ikväll och tills dess får man se vad som händer.
Hanna och jag ska i alla fall ut med hunden nu så fort vi är klara. Solen skiner idag igen så det kommer nog bli skönt att gå ut. Sen kanske det blir gymmet med hon och Alexandra. Fast då ska jag inte gymma armarna eller magen för det har jag gjort tre dagar i rad nu och då kan det bli motsatt effekt så att musklerna bryts ner istället, det får ju inte hända så jag får väl springa på bandet och köra benen idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0