Inkognito

Har verkligen inte orkat blogga något idag. Förkyldningen har bara blivit värre nu på dagen, men nu känns det faktiskt lite bättre. Bara för att jag säger så så kommer den säkert vara värre imorgon, lika bra att säga peppar peppar.

För det mesta har jag bara tagit det lugnt idag, syster och sorken kom förbi en sväng och då spelade jag inkognito med dom och mamma. Älskar det spelet asså, men skulle nog ha valt en annan dag att spela det för efteråt var hjärnan ganska grötig.
Blev middag sen också men när man är sjuk (i alla fall jag) så blir man ju inte hungrig så fick knappt i mig något. Har även tappat smaken, vilket suger för nu när man är sjuk så kan man ju äta lite onyttiga saker utan att må dåligt över det, men när man inte känner någon smak är det ju bara onödigt att äta det!

Tittade på pirates of the caribbean on stranger tides, hade inte sett den än så nu när man är sjuk kan man ju passa på. Ska troligtvis se den nya ice age filmen imorgon också. Blir ingen skola för min del och nu gäller det att försöka bli frisk tills på onsdag när jag ska baka pepparkakor med några vänner från klassen. Har sett fram emot det ett bra tag nu, och vad gör man? går och blir sjuk. Det var väl bra onödigt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0