Min lilla kalender

Har inte riktigt känt för att blogga idag. Har gjort massor av andra saker hela tiden.

Grannarna kom över hit på en fika och Josefine var med så hon hjälpte mig med dom sista två uppgifterna på ideologin, det tackar man för. Sen blev det alfapetsspelande med hon, mamma och Åsa. Kom tvåa då och sen blev det pizza. Grannarna stannade kvar och sen när dom gick hem tills sig runt sex, eller något, så läste jag några kapitel i boken och nu är det mindre än hundra sidor kvar.
Tog även fram min lilla kalender som jag köpte förra hösten. Tänkte att det är lika bra att ta fram den igen och skriva ner när alla prov är och så vidare. Visst terminen är snart slut, men den håller till några månader nästa år också.

Så fin den är med Jonas Brothers logga. Ska snart byta ut den mot något med Eminem.

Snart ska jag nog gå och lägga mig. Sitter och tittar på Beck nu som går på 4an. Imorgon har jag för mig att vi ska ha en pysseldag, men vet inte säkert och vi har idrott imorgon så jag vet inte om jag behöver ta med mig idrottskläder eller inte. Så jobbigt att släpa på.
Måste även leta fram kläder som jag kan ha imorgon också, lika bra att sätta igång nu så att man kan sova någon gång. Är faktist ganska trött nu när jag tänker efter.

God natt! ♥

Kommentarer
Postat av: Leia ♥

Roligt med pyssel :)

2010-12-13 @ 12:59:25
URL: http://leiabloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0